Feriehus

Secret Garden

Klong Dao

Koh Lanta

Thailand

Thailand er et shopping eldorado for alt fra klær til elektronikk. Koh Lanta har bare et lite utvalg av dette, men det vil trolig øke i fremtiden. Hvis du reiser via Bangkok, Phuket eller Krabi, kan det være verdt å ta en stopp i et par dager for litt power shopping.

I Saladan finnes det dusinvis av butikker med de vanligste tingene som en turist trenger. Badetøy, strand leker, solkrem, sandaler, vesker, solbriller, suvenirer, klær, etc.

Det meste er rimelig priset, men det krever til tider alvorlige pruting. Alltid med et smil. Sannsynligvis er den riktige prisen halvparten av hva som kreves først.

Det er mange optikere i Saladan og en rett ved Secret Garden. Disse tilbyr høy kvalitet til meget rimelige priser. Priseksempel er et par Gucci solbriller med progressive glass + ett par Gucci solbriller uten styrke, 22.000thb

Tannlegen på Klong Dao er også av høy standard, men til noe lavere priser enn vi er vant til. Spesielt bleking av tenner er svært rimelig, juli 2012 kostet det 12.000thb for laser bleking. Bytte plombe kostet 2.500thb og rens kostet 1.500thb. Se http://lantadente.com/  for mer info.

Komplett snorkel utstyr for barn fra lekebutikken (men av veldig god kvalitet), svømmeføtter / maske / snorkel kostet i januar 2010, 815THB

Crocs ca 190THB

Kasse med øl rundt 490THB

Kjole 500THB

Kjole jente 250THB