Feriehus

Secret Garden

Klong Dao

Koh Lanta

Thailand

Enkleste måten å komme seg til Koh Lanta er å fly til Krabi. Det finnes direkteruter fra både Oslo, Arlanda og Gøteborg. Det er Charter selskapene som har disse rutene.

I tillegg er det et vell av muligheter til å fly enten direkte fra Oslo, Stockholm eller København til Bangkok eller Kuala Lumpur, eller via byer i Europa. Flybytte i Bangkok eller Kuala Lumpur og videre til Krabi.

Søkemotorer som:

www.finn.no

www.momondo.com

www.viviro.dk

kan være gode steder å finne billetter.

Alternativt kan du fly til Phuket, men det er en noe lengre transport med drosje og båt via PhiPhi før du kommer til Koh Lanta.

Fra Krabi flyplass kan du ta en minibuss. Dette tar ca 1 time til Koh Lanta. Det er en kort bilferje så selve kjøretiden er max 45 minutter. Dette er den enkleste måten å komme seg til Koh Lanta på. Vi kan arrangere transfer med barneseter om ønskelig.

Fra Phuket kan du ta en båt i ca 4 timer via Phi Phi øyene før ankomst til havnen i Saladan som ligger ca 10 minutters kjøring fra Secret Garden.

Det er også mulig å ta buss fra Phuket til Koh Lanta, som også tar ca 4 timer.

Rutebåt er billigste måten fra Phuket, men disse båtene er bare i høysesongen mellom november og mai. Hvis du ankommer i Phuket etter kl 4 på ettermiddagen, må du overnatte i Phuket. Båten går fra Rassada brygga, rett utenfor Phuket Town. Det er omtrent 15 km fra flyplassen, og du bør beregne en times transport fra flyplassen. Fergen er i drift mellom oktober-mai, med daglige avganger kl 13.00. Turen tar fire timer, stoppe kort PhiPhi og koster 1000 baht Returen fra Koh Lanta går kl 8 am.