Feriehus

Secret Garden

Klong Dao

Koh Lanta

Thailand

Klima

Dette er et tropisk område med to sesonger, den varme årstiden er fra januar til april og den grønne sesongen fra mai til desember. Temperaturene er årlig gjennomsnitt på 25-32 grader og den årlige nedbør er gjennomsnittlig på 2568 mm. Typisk for tropene, så er regnet intensivt og kommer raskt i korte perioder.

Den mest populære tiden å besøke Koh Lanta er mellom november og april, når det er minimal nedbør. I løpet av denne perioden er det hovedsakelig en tør nordøstlig vind som gir blå himmel og stjerneklare netter. Dette betyr at det alltid er en nydelig bris på stranden . Den mest behagelige tiden er mellom oktober og slutten av februar. Thailand har et tropisk klima og temperatur på Koh Lanta på dagtid er vanligvis rundt 30-34 grader året rundt. Nettene er litt kjøligere på 25-27 grader, så du aldri har mer enn ett lag med klær.

Fra mai til oktober er det den grønne sesongen, og det er mer regn her enn gjennomsnittet for Thailand. I løpet av denne perioden fuktige sør-vestlig vind gir en blanding av tørre og våte dager, men det er ikke ofte det regner og stormer hele dagen.

Temperaturen i vannet er rundt 28-32 grader hele året.

Sjekk http://www.tmd.go.th/en/province.php?StationNumber=48566 men desverre kan den være misvisende siden den viser regn, selvom det kun kommer en liten skur i løpet av dagen.